Udtalelser

“Hele vejen igennem har det være vores oplevelse og klare indtryk, at de sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Det har de levet op til. Vi have enkelte ønsker til småjusteringer, hvilket der var forståelse for. Meget, meget fint samarbejde.”

René J.

“Opsætningen af fliserne er udført til vores fulde tilfredshed, fliserne hentede de endda selv i byggemarkedet. Hver en stump affald tog de med sig, således at der kun resterede lidt alm. rengøring. Prisen var lidt høj, men der gik også en del tid med nedtagning af gamle fliser, opsætning af fliser og til sidst fugning, så alt i alt okay.“

Finn F.

"Michael var hurtig til at få os prioriteret og resultatet er rigtig pænt. Undervejs fandt de et par andre ting, som de synes skulle laves - men ringede først hver gang. Så god service og godt resultat."

Heidi A.

"Det har været en positiv oplevelse med nogle venlige og hyggelige samt imødekommende unge mennesker, der har opfyldt alle aftaler samt lavet et pænt og godt stykke arbejde."

Gurli & Jørgen P.

"Nedtagning af den eksisterende murede tappe, og opsæting af ny trappe. God og konstruktiv dialog - vi følte os tryg i hele processen. Kan klart anbefales !!"

Janus H.

"Kommer til tiden. Er venlige og dygtige.
I forbindelse med arbejdet stødte vi på et problem ejerskifteforsikringen
skulle håndtere, og de hjalp med billeder og vejledning. "

Esben D.

"PEB gruppen var de eneste der fremsendte et tilbud, efter at have besøgt os for gennemgang af det der skulle udføres.

Arbejdet blev startet på aftalte tidspunkt og blev færdiggjort indenfor den

tidsramme jeg fik af dem.."

Bent F.

“Vi havde hørt godt om PEB Gruppen forinden, og de levede op til vores forventninger. Vi hyrede dem til et stort projekt, hvor vi både skulle renovere facaden og skifte vinduer i vores nye villalejlighed. Michael har gennem hele processen været meget professionel. Han har udvist en stor faglig viden både om murer- og tømrerarbejdet. Vi har haft tillid til de ting, som Michael har rådet os til og de ganske få gange, hvor der har været noget, som han var i tvivl om, har han undersøgt disse. Det har også været vores indtryk, at han har rådet os fair, og ikke blot har tænkt på at sælge os den dyreste løsning. Michael har været yderst fleksibel ift. ekstra opgaver, der opstod undervejs, og kommunikationen med ham har for det meste været nem. Vi er meget tilfredse med resultatet på både facaden og vinduerne, og vi synes, at vi har fået et rigtigt flot hus.”


Sofie & Fabio T.

"God kommunikation samt flot udført arbejde. Alt i alt et godt forløb.

Vi har også tidligere fået opført en garage af PEB gruppen og var også

meget tilfredse med hele forløbet her."

Johnny L.

--